Total nostalgi

Igår tror jag det var jag och Cicci pratade om lunar. Så alldeles nyss efter att ha föröskt komma på lösenodert i en kvart, så loggade jag in på min.
Först blev jag väldigt förvånad över att den fanns kvar över huvud taget. Va nästan exakt 1 år sedan jag var inne på den sist tydligtn.
Satt och läste igenom alla mina blogg inlägg där och kollade på alla bilder å läste alla mail och gb.inlägg, fy satan va kul de va.
Och framför allt, vad dåligt jag skriver!
Hoppas verkligen att det har blivit bättre.
Att jag stavar som en kratta vet jag ju pga min dyslexi men formuleringar och liknande. Jag skämdes nästan när jag läste det, en sån jäkla fjortis jag va.
Men riktigt roligt var det iaf, rekomenderar alla att ta en liten nostalgi tripp om ni har nån sån gammal sida kvar, gå in å kolla på den!

Märkligt folk

När jag lite trött och slö hasade mig hem från jobbet och som vanligt sneddade väldigt när "metroboxen" som finns längs ner i kanten av Drottningtorget, där vid övergångsstället. Detta för att slippa känna mig skyldig att ge pengar till gatumusikanterna som alltid sitter där och spelar.
I vilket fall, där på en av parkbänkarna satt de två killar som satt och åt lunch.
Deras lunch bestod av var sin burk med abba sill, lök sill för att vara exakt. FY FAN VAD ÄCKLIGT!!!!
Så nu har jag suttit och tänkt på detta jätte länge och bara äcklats mer och mer av det. Man äter bara det bara sådär, rätt ur burken utan något till.
Hur gott kan det vara lixom? Man skall ju iaf ha potatis, gräddfil och gräslök till.

SEKO möte?

Det var fackmöte igår på jobbet.
Det började med samling på pullmans en timma innan mötets start så alla skulle hinna med iaf 1 öl minst innan.
Sedan var det ett intressant möte som hölls och jag va faktiskt till slut till å med lite glad för att jag gått med på det.
Sen efter mötet var det käk (oxfile och klyftpotatis, jätte jätte jätte gott!!!) på Star Bowling och efter maten självklart bowling.
Jag var väldigt väldigt lycklig att Putte va i mitt lag så jag inte va sämst.
Tror han träffasde rännan ca 18 av 20 ggr.
Sen tog han en liten promenad på banan med.
Men efter bowlingen så var det Dubliners som gällde och det var ju trevligt, ett tag iaf tills vissa inte kunde uppföra sig riktigt som dom skulle längre (ovanligt när det gäller folk på mitt jobb, NEJ) så 6 av oss drog vidare till Jameson.
Jag hatar nu mera det stället!
JAG, JAG BLEV NEKAD INTRÄDE FÖR ATT JAG VAR FÖR FULL!!!
Jag var långt ifrån full och i vilket fall så var jag långt ifrån värst i sällskapet jag var med.
Alla andra fick komma in utom jag, för att jag var för full och skulle gå en sväng!
Det har aldrig någonsin tidigare hänt mig att en vakt har sagt så till mig, jag blir aldrig för full (så tidigt på kvällen, mer när man e på g hem)! Jag ville DÖDA den jävla vakten!
Men lydig som man är så tog jag en liten sväng, ca 4 meter bort från vakten tände en cigg å stog å snacka med Thomas om det som hade hänt tidigare på kvällen.
Sen efter 10 minuter var jag tydligen inte för full längre och jag fick komma in utan några som hälst problem.
Jävla idiot!

Mitt hår är för övrigt hyfsat återställt, måste bara köpa ett par riktigt bra inpackningar så att efekten av ett styckat fågelbo försvinner från mitt huvud, det bärjar nemligen se fiktigt slitet och risigt ut efter alla blekningar...


Ny hårfärg...

Johnny skulle färga håret för typ 1 timma sedan och jag tyckte de va en bra ide att i samma veva färga mitt undehår eftersom jag tröttnat lite på att vara helblond nu.
Det skulle jag INTE ha gjort. Men nu är det för sent, hela mitt jävla hår e missfärgat och fläckigt.
Så imorgon skall jag gå (med keps på mig) till affären det första jag gör och köpa typ 3 förpackningar blekmedel till hårte och se till att få ordning på skiten annars tänker jag vägra att gå utanför dörren på minst en vecka!

Seeeg

Det borde inte va ok att behöva jobba 9 arbetspass på 7 dagar, särskillt inte när det är första å sista dagen som man jobbar dubbelpass, man blir ju helt kokt i skit typ.
Jag är helt säker på att min hjärna stannade kvar hemma bredvid Johnny i sängen i morse när jag rattade iväg mot spårvagnen kvart i 5 i morse.
Och nu vill jag bara dö, känns redan som att jag vart vaken i 4 dygn och så har dom tänkt sig att jag skall kunna jobba natt i kväll med, kommer nooog gå bra...

Jag vill hem till min underbara jätte goa säng och rulla in mig som en korv i mitt stora fluffiga täcke och inte krypa upp igen förän jag börjar jobba på söndag kväll. Kan man inte få det.

Till nått helt annat, jag drömde att jag hittade en sån där magisk lampa, en sån med en ande i (jag kollade på Aladin igår innan jag somnade) och jag kunde inte komma på vad jag ville ha.
Tänk att man kan få precis vad som hälst i hela världen, förutom fler önskningar, att nån blir kär i en eller döda någon.
Vad skall man ta då?
Jag kom iaf inte fram till nått. Jag ville önska mig pengar, men hur mycket då lixom, man vill ju inte få totalt storhetsvansinne och skaffa sig för mycket pengar men 1 miljard eller så hade ju kanske suttit ganska så fint.

Sen vet man ju inte om det är en sån där tetig ande som Jafar blev tex. (ja jag kollar för mycket på barnfilmet) som när han skurken önskade sig en skatt fick han den men han hamnade bedvid den på en havsbotten någon stans.
För då måste man ju vara väldigt väldigt specifik med vad man önskar.

Och man vill ju inte heller va så ego att man tar alla tre önskningarna själv, eller asså de har man ju men man vill ju kanske ge sin familj eller vänner eller så någonting med.

Nä nu får jag lägga av, det är ju inte det största problemet här i världen att fundera över kanske eftersom det inte är jätte vanligt att man snubblar över sånna magiska lampor dagligen.


Kvällsfunderingar...

Kom hem från jobbet för en stund sedan, skulle gått ut i kväll egentligen men det blev inte så.
Mitt arbetspass jag hade idag gav Niklas ett väldigt bra gemförande till, det löd: Att jobba detta passet på en fredag kväll är som att bli straffknullad i röven och sen le och se glad ut ungifär.
Och det är lite så det känns.
Gick ut kl18 och kom inte in igen förän vi slutade 23.30. Det känns sådär.
Så det känndes skönt att vara hemma nu å inte på krogen trots allt så det var la kanske lika bra.
Sen så kommer ju mamma imorgon vid 12 tiden å så skall jag ju till mormor som kom hem från sjukhuset igår efter operation och sen så skall jag ju jobba imorogn igen till råga på allt.
Skall bli så skönt att vara ledig från onsdag till söndag nästa vecka, så sjukt slönt.
Och korkad som det är så skall jag ju gå ut med jobbet på lördag, men va fan de e ju iof roligt.
För det är fan inte kul att gå till jobbet längre iaf, vi hade värdelösa arbetstider innan men sen för 3 veckor sedan så blev de ännu värre när vi fick nya scheman.
Hur det nu går att få dom fuckade tiderna att bli sämre än vad dom redan var. Bara de e ju en enorm bedrift iof.
Jag har inte kännt mig utvilad på typ 1 månad oh det börjar verkligen kännas så från onsdag funderar jag på att stänga av telefonen skriva in mig på ett hälsohem och bara pussla om mig själv typ.
Nä nu e de la dax att sova snart tror jag, mamma kommer ju som sagt imorgon å då e de la bra att vara utvilad.
Har jag tur så sover Johnny länge imorgon eftersom han är ute idag så kan jag ju iaf sova tills mamma ringer å väcker mig.
Nä nu skall jag in å krama kudden lte å hoppas att John Blund kommer å strör sin sand i mina ögon snart, är ju av nån anledning inte trött ju...
Fan va jobbigt mitt liv är! Det är såååå synd om mig!
Nja kanske inte...

Killar är svin!

Jag läste precis på Angelicas blogg om nått pucko som vart otrogen mot sin tjej.
Och igår när jag satt på vagnen på väg till jobbet så satt det en tjej bakom mig och pratade med sin mamma i telefon om sin kille hon vart tillsammans med i 2,5år. Och för 2 dagar sedan så fick hon reda på att han i minst 1,5 av dom åren vart otrogen.
Inte för att han till slut fick dåligt samvete utan för att tjejen han var otrogen med hade sett ett mess på hans mobil från hans tjej och hade konfronterat konom med detta eftersom hon trodde att dom var tillsammans.
Han måste vart helt sjuk i huvet, sedan så hade de här 2 tjejerna pratat med varandra för att få varandras storys lixom och killen i fråga hade skällt ut den andra tjejen för att hon hade förstört hans liv eftersom hon hade avslöjat honom.
Är det inte lite så att han har förstört sitt egna liv?
Det kan ju omöjligt vara så att detta är någon av tjejernas fel. Om han inte var lycklig med den första, dumpa henne då å va med den andra, skall det ara så himla jävla svårt!?
Jag har så svårt att förstå folk som är otrogna eller folk som för den delen är med folk som dom vet inte är singlar.
Det är ett bevis på sån extrem avsaknad av respekt för andras känslor och är man otrogen mot sin partner så är det ju ett starkt bevis på att någonting i förhållandet är fel och har man ett behov av att ligga med andra så kan man la för i helveta ha lite jävla ryggrad å dumpa den man e tillsammans med först iaf!

RSS 2.0