Resultatet

Var hos den kära barnmordkan idag, om vi säger såhär är jag skulle gå därifrån tog jag på mig jackan åt fel håll, försökte hänga en plastpåse över axeln och gick in i dörren typ 3 gånger innan jag äns försökte öppna den..
Då kan du ju räkna ut sj vad dom hade kommit fram till.

Så va fan skall jag göra nu, vad har jag för rätt att ta bort ett oskyldigt liv, jag får ju skylla mig sj att det har blivit såhär, de finns skydd. Dock är ju det tydligen överskattat i min värld.
Men icke längre skall du se.
Från och med denna dag är det för mig mycket mycket viktigt.

men jag vet fortfarande inte hur jag skall göra, jag vet att om ujag gör abort så kommer jag må så fruktansvärt dåligt att jag kommer hamna i en deprsion. Och eftersom jag aldrig pratar med någon om hur jag mår så hur skall någon då kunna hjälpa mig...

Väntan

Ja det här med att använda kondom när jag har sex med folk har aldig vart min grej riktigt.
Detta leder ju då till att man då riskerar om man som jag då inte använder P-piller eller liknande varje gång riskerar att bli med barn å inte bara få könssjukdommar.
Men jag har ju trott att jag är steril eller nått för jag har aldrig blivit med barn innan men nu är jag fan säker på att jag är det.
det jobbiga är bara att jag har ju skaffat kille och jag är inte säker på att det är han som är pappan. Det kan mycket väl vara så och det troliga är nog att det är det om man räknar efter lite men risken att det inte är det finns ju kvar.

Så nu är det dax att ta sig i kragen och å pllara sig iväg å göra ett test. Men jag vill ju verkligen itne få reda på svaret.
Jo bara om de e negativt.

Skriver ett inlegg i morgon om hur det går med...

förhållanden

jag har i ca 5 ås tid inte haft ett seriöst förhållande, detta beror på att när det tog slut mellan mig å nitt ex (han åkte in på kåken) så kom jag efter en kort övervägning fram till att det där med förhållanden inte var min grej. Killarna innan dess hade ju inte vart guds bästa barn heller direkt, så det berodde på en rad samlade dåliga erfarenheter.

Detta her lätt till att jag alltid letar fel hos killar, att jag inte ser någonting bra hos dom alls. Ock det som är bra gör jag i min hjärna om till något dåligt, allt för att jag inte skall få känslor för dom.

Mina vänner vet att det är så det har legat till och även om dom kanske inte riktigt förstår det eftersom dom fungerar på rakt motsatt sätt när det gäller killar så är det inget som vi pratar så mycket om.

Men detta har ju då lett till att jag i stället har skaffat mig en ganska lång miritlista innom sex, absolut inget jag är direkt stolt över, har alltid vart avundsjuk på dom som har hittat någon som dom vill vara med som dom tycker är underbara å som dom älskar.
Skulle gärna ha haft det så jag med men inte tillåtit det.

Men i måndags förra veckan så hände det någonting, jag hade bestämt träff med en kille so ja pratat lite mä på nätet.
Detta har ja gjort ett par gånger tidigare så det var inget speciellt med det.
Vi hade snackat en del på msn å så å han verkade va en ganska ok kille att hänga med så why not tänkte jag.

Vi bestämde träff gansak sent å de regna å va kallt ute å han va inte där när jag kom dit, å jag va ändå lite sen. Så till slut ringde han å han hade kört lite vilse å vist inte riktigt vart han va, jag försökte förklara men det var lite svårt när han inte kunde säga vart han var.
När vi pratade med varandra i telefon så känndes det som om det var en gamal vän jag pratade med, inte någon jag aldrig träffat innan, det kändes konstigt å jag funderade ganska mycket på det efter att vi lagt på.

Så kom han då å det första han ville göra var att röka (tack då slapp jag låtsas som om jag inte gör det)
sen åkte vi en sväng i hans bil å pratade om typ allt mellan himmel å jord, å han va bara helt underbar att prata med.
Det kändes iof väldigt konstigt att det var så lätt att prata mä han eftersom de faktiskt var första gången vi sågs.

Vi åkte lite till, stannade på ett lite avskillt ställe å a behöver itne gå in på ditaljer men bra var det iaf.
Sen prata vi ännu mer å jag skulle börja jobba kl 5.30 dagen efter vilket jag bärjade känna skulle bli ganska kämpigt.
men vi håll varandra vakna hela natten å bara pratade om allt typ. Det var kämpigt att jobba men det gick, och det var värt det.

Han e verkligen nått extra, vet inte vad det är med han som gör att jag på 2 sek bara lät hela min mur av förjentlighet mot kilar å förhållande rasa, men nu e han min å jag tänker inte släppa honom.

Nu har vi vart med varandra varje dag i en vecak typ å så fort han åker eller jag går till jobbet så saknar jag honom, va e de för fel på mig egentligen, skall det vara såhär, är det normat att bli sån när man vart så anti allt innan...
Jag hoppas att det är det..

sötast

Ytterligare en växlarkonferens

I lördags så var det dax för den senaste i skaran växlarkonferenser. (Det är vad vi på jobbet kallar våra personalfester)
Den utspelade sig som vanligt på Dubliners, jag tror det ligger en förbannelse över det stället.
Det är ju såhär då va att det fanns gott om karlar på denna bar som mer än gärna hade tatt med sig mig, cicci, cissi eller elin hem den kvällen. Vi va ju trots allt bara klädda i korsetter.. och kjolar givetvis.

Men i stället för att vi tog någon av alla dessa killar/karlar som var efter oss hela kvällen var vi ju naturligtvis tvugna att strula med ytterligare var sin kolega.
Baren var knökfull, men ändå fanns det tydligen inga bättre än någon av dom som vi jobbar med varje dag, som man måste se i ögonen. Jag blir så matt på oss.
Cicci varför i helvete utsätter vi oss för detta.
Det är ju inte drekt så att dom är skit snygga så de e därför man måste ligga med dom lixom (måste dock tillägga att Cicci bara hånglar med dom)

FAN!!! är så glad att jag är ledig idag.
En dags paus från de stället, men vi får skylla oss själva, vi får leva med att aölla pikar oss, vi får finna oss i alla gliringar. De va ju ingen som tvinga oss direkt, snarare tvärt om. Folk försökte stoppa oss, men icke de, det ärat kunde man inte lyssna på.
Till råga på allt så hpnglade ja gdess utom med Elin framför alla.
Men häldre att folk pratar om det än att ja va med en till kolega, tänker inte nämna några namn...


Leveransrarter.

Förut idag satt jag och min kära gamla vapendragare Cicci och tog en fika inne på Nils Café eller va de nu heter som ligger inne på centralen. Vi satt där som vanligt med var sin mobil i hande och sickade sms.
Självklart har man ju blivit lika beroende av att få veta att dom där små "väldigt viktiga" meddelanderna har kommit fram dit dom skall, altså att man får en leveransraport.
Men varför måste den låta och vibrera, det hade ju räkt att det blivit en liten bock vid meddelandet i skickat korgen ju.
Och det är ju alltid så oxå att om man sitter å väntar på raporten å den inte kommer s kommer den ju precis när man lagt ned den på borde eller i fickan igen.
Vi diskuerade detta en kort stund och kom tillsammans fram till att det som är mest irriterande är att om man stänger av raporten så försvinner ju även bocken. varfrö kunde den bara inte fått ligga kvarlixom.

Men vi släppte de, lade ner våra telefoner kollade på folk och pratade lite om jobbet.
Cicci berättar om ett pass hon haft härom dagen, bland annat hade ett av samtalen mellan henne och vår kolega hon hade som handledare den dagen lätt fram till att han tyckte att jag var EMO!!
Jag är INTE EMO!!
Bara för att jag har färgat mitt hår nästan svart, använder nästan bara svarta och röda kläder,sminkar mig ganska mörkt och har ett par converse som favoritskor så betyder faktiskt inte det att jag är EMO.
Jag glömde säga att jag lyssnar på en del av de band som annses vara extrema EMO-band, typ My Chemical Rmance.
Men det råkar faktiskt bara vara så att jag gillar att handla på shock, jag gillar mina comverse, jag passar bättre i denna årfärgen än min egna, jag har alltid sminkat mig såhär så de går på vana.
Gör detta mig till EMO.
Tdligen så gör det ju de. Hoppas jag jobbar me han snart så ja kan fråga u han lite, be where Sparris...

Halloween

Igår var det halloweenfest som gällde för hela slanten.
Denna extremt amerikanska högtid som vi här i sverige för bara några år sedan knapt hade hört talas om.
Jag personligtn har inget direkt emot att affärskedjor mm hoppar på sådanna här trender bara för att tjäna lite extra pengar. Men kan vi aldrig hitta på nått eget.
Vi har ju ändå 2 högtider som vi är hanska ensamma om att fira i världen ich det är lucia och midsommar.
Midsommar va ju mer ordenkligt förr när man skulle ut å klättra över järsgårdar och plocka 7 olika sorters blommor för att lägga under kudden å drömma om den man skulle gifta sig med. men det är det ingen som gör längre, det är ju knapt äns så att folk har kransar på huvet (förutom i Dalarna då). Folk som bor i städer har ju faktiskt inte äns midsommarstång. Inte äns alla ute på landet har det. det ända vi gör är att äta sill, potatis, gräddfil, gräslök, jordgubbar och grädde som vi sköljer ner med nått av det äckligaste i alkoholväg som garanterat inget faktistk tycker är gott på riktigt.
Sendan slutar kvällenalltid i fylleslag precis som vanligt när svenskar skall fira nått.
Så har vi lucia då, det finns ju ingen som är ute och lussar längre, man gör det i skolan för att man måste på låg och mellanstadiet och på högstadiet för att få bättre betyg i musiken. Det finns ju ingen som skulle dra på sig de där hemska vita  kläningen å ett ljus i handen eller på huvet å gå ut å sjunga för en massa folk på gatan lixom.
Men där emot skall man ha lussevakor, som från början innebar att man satt uppe och väntade på att Lucias ljus skulle börja skymta i horrisonten å att hon snart skulle komma med sitt budskap om julen typ. Men nu går de mer ut på, som vanligt, att folk skall bli så fulla som möjligt. 
 Men denna högtid har ju iaf en egen bulle.
Sen har vi ju vårt senaste tillskott till kategorin onödiga helgdagar som skall firas, vår nationaldag. Nu menar ja inte att vår nationaldag inte skall firas för i mina ganska så patriotiska ögon skulle jag gärna se att vi va värre än norrmänen. Och på tal om det ALLA vet när deras nationaldag är, till och med i Sverige, när är våran? Jag vet att det är 6 eller 7 juni eller juli, jag tror det är 7e juli. men jag kan ha jätte fel.
Men alla känner till 17e maj lixom.

Så varför nåste den högtid som vi typ firar mest (förutom jul) vara amerikansk, vi har ju faktiskt ett par egna som vi borde ta tag i och utväkla lite bättre först innan vi hoppar på andras.
Så på lucia skall jag ut å vandra i vitt nattlinne å en ljuskrona på huvudet å sjunga med för folk, på mdsommar skall jag klättra över gärsgårdar och ploxk blommor, jag skall binda kransar och resa midsommarstänger och på nationaldagen skall jag ut och vifta med flaggor, måla mig gul och blå och sjunga nationalsångens alla verser (dom är faktiskt fler än 2 inte äns de är det många som vet, pinsamt)!
Länge leve svenska högtider!

RSS 2.0