Så många vuxenpoäng

Idag har jag verkligen samlat så mycket vuxenpoäng.
Jag har ringt och styrt upp 2 räkningar som var fel, jag har organiserat ALLA mina papper, typ fäkningar, försäkringspapper, lönebesked, låneavtal och andra sånna viktiga papper som man måste hålla koll på lixom.
Jag har börjat lägga upp en månadsbudjet och jag har vart ute och tatt en lång promenad. det var omänskligt varmt!
Jag har täcknat en hemförsäkring, jag vet mamma, det var itne en dag för tidigt.
Bor på båttenplan bara att ta ett stort kliv in på balkongen så kan dom arbeta ostört sedan.
Men nu är försäkringen iaf fixad.
Och jag har anmält mig till radiotjänst så jag skall börja betala tv-licnes. Vet att många inte gör det, men eftersom jag igentligen är emot nerladdning och sånt å jag HATAR reklam så vill jag ju göra rätt för mig även här och jag har faktskt frisnyltat ett bra tag utan licens..
Jag började fektiskt samla mina vuxenpoäng redan igår när jag var iväg och införskaffade det jag behövde till min organisation: häftaparat, posit-lappar, plastfickor, gem, tape, sen så skulle jasg haft en jäkla hålslag med men dom var slut.
Det var det jasg tog en promenad förut för att köpa, men jag hittade inte affären som jag letade efter så jag bara traskade på ett tag i stället.

nu svättas jag snart ihjäl, skall strax åka å bada å grilla med Angelica, väntar bara på att Maggan skall komma och hämta micron och på att Johnny skall komma hem med bilen så jag eller vi om han orkar å vill kan åka.


Metaltown

Nu är metaltown avklarat för i år.
Måste säga att utbudet av band var betydligt bättre förra året, eller så var det för att förra året höll man inte på att dö av värmeslag.
Men nä det var typ bara 3-4 band som jag innan ville se lixom.
Men Manson va iaf grym, han va riktigt jävla på g.
Sen hade vi ju Dragonforce, Volbeat, Slipknot, Disssturbed, Dead by April, Evergrey och någre till som gjorde riktigt bra shower. men sen fanns det ju dom där banden som bara låter.
Asså jag vet att folk som inte gillar hårdrock tycker att allt bara e oväsen typ. Men det finns väldigt mycket olika sorters rock och en sort är den när sångaren bara står å growlar (total felstavning men vet inte hur det stavas) och man inte hör ett skit av vad han säger.
Jag tycker personligen inte att det borde få kallas för musik.
Men smaken är som baken.
Men kan man bli känd på den typen av musik så kan fan jag oxå bli känd.
Vänta bara, nästa år skall jag stå där å bara väsnas i micken.
Inte säga ett vettigt ord å bara gapa.. 

Äntligen

Äntligen kan jag sätta mig ner å bara slappa.
Jag har fan inte suttit ner på hela dagen känns det som.
Men jag vet fan itne vad jag har sysslat med. Jag/vi har städat, tvättat, diskat, vart å handlat, åkte till shock för att fixa festivalbanden till metaltown. Sen skulle Johnny till jobbet å jag började fixa mat.
Å de känns inte som att jag gjort sådär jätte mycket ideg igentligen men ändå har jag kännt mig helt sönderstressad hela jäkla dagen.

Nu vill jag bara lägga mig i soffan och typ dö. Funderar på att ta en film med mig in till sovrummet sparka igång tvn å dvdn där och stirra mig till söms tills min baby kommer hem å kryper ner berdvid mig.

Gäääääsp nä nu skall jag sova.
God natt

Vad hände?

Asså nått måste ha hänt på midsommar för jag är säker på att en av mina vänner är sur på mig efter den dagen.
Jag vet inte vad jag har gjort eller nått men nått fel är det ju.
För hon har inte hört av sig, det har iof jag inte heller gjort, men jag har inte gjort nått fel heller så jag tänker ju inte ringa å säga förlåt eller så för nått jag inte gjort.
Å har jag gjort nått så vill jag ju veta vadd det är, kanske skall ringa iaf.
Det är skit jobbigt, jag hatar när folk e sura på mig utan anledning eller en anledning som jag inte förstår..
Men what the fuck, jag ger det en eller 2 dagar till sen tar jag nog tag i det.
Nu skall jag ut å imitera en strandad vitval på nån klippa nära ett vattenhål någon stans...
Tacka fan för att det blev lite varmt på semestern till slut!

Midsommar/Midsommardagen

Midsommar firades tillsammans med kära vänner hemma i lägenheten.
Det var väldigt väldigt lyckat och för mig den bästa midsommar hittills faktiskt.
Inga karatefyllor, inga bråk, inga tragedier. Fast dom vanliga fyllesnacken fanns ju självklart å lite gnabbigt blir det ju när alkohol är inblandat.
Några blev lite för fulla men det hör till.
Basen skulle inte ha druckit Bombayshoten och Jessica skulle inte tatt dom där sista ciderna och Cicci kanske inte skulle tatt snappsen, hon och sprit är inte så bra kompisar.
Undra igentligen varför det är så för vissa.
Vissa kan inte dricka sprit för det slår slint, vissa kan inte dricka vin för dom får jätte kraftig huvudvärk, vissa kan inte dricka cider för dom får ont i magen, men alla verkar kunna dricka öl.
Iaf om dom inte är glutenintoleranta.
I alla fall så var det lyckat och alla verkade ha jätte kul och sjung och var glada hela kvällen, precis som det skall vara på midsommar..

Vi fick 2 nattgäster med btw, Tette och Robert sov över i A-room. Efter en brakfrukost och ett samtal från Cicci vat Tette stressad och tvungen att åka iväg till henne för att hämta sin väska och telefon. Cicci och mattsson firade 6 månader tillsammans, fan vad jobbigt att göra det på midsommardagen, ofta man orkar nått då..
Det gjorde iaf inte vi så jag körde henne till Cicci sen åkte vi till Sisjön och köpte det viktigaste för dagens överlevnad: glass, chips, cola och godis.
Robert var lite trött så han åkte hem..
Men jag  Johnny och Tette la oss i var sin soffa, tryckte i oss massa gott å somna som 3 små barn.
Kl20.00 ganska så exakt började vi vakna till liv igen och jag och ttte fixade ordning det sista i köket och Johnny stack iväg och köpte pizza.
Nu var vi ju inte trötta och bakfulla längre så nu ville vi aktiveras och som tur va så hade Marcus och Johnny pratat om att kolla på streetracing i stan på kvällen så vi gjorde oss iordning och hoppade in i blien för att möta upp dom andra ca 100 bilarna som var med.
Första slället vi kom till blev  allt staoppat ganska så fort, polisen sa kör, fittorna på G4S sa åk hem.
Och tydligtn hade dom mer bestämmande rätt än polisen så vi drog till nästa ställe.
Det var en bit längre bort och låg lite mer avskillt så där kunde vi hålla på en bra stund.
Är en så skön känsla när bliarna bara swishar förbi en, röken som sakta lägger sig mot marken och doften av bränt gummi.
Dom bilaran jag tycker e roligast att se är dom som ser helt vanliga ut, inte stylade nått alls på utsidan men så jävla trimmade att dom små turk-stylade bilarna inte har en chans.
Men glädjen kunde ju inte vara allt för länge, polisen kom dit och förstörde igen och vägrade åka förän alla bilar hade gett sig av. 
Så dax för ställe nr 3
Det var det coolaste stället för det var verkligen mitt på vägen, dom andra hade vart på lite mer avsides platser i industriområden typ, men nu var det verkligen streetracing på riktigt :)
polisen kom ju givetvis dit med, men dom sa bara att dom skulle åka en sväng så de va grönt att köra :)
Johnny höll på att hamna i startfältet där med men jag å tette bled lite lätt hispiga och ficka han att köra där ifrån, hade vart lite pinsamt annars eftersom hanns bil inte är trimmad. Synd de för de hade vart jävligt kul att raca.
Men polisens sväng tog slut efter typ 1 timma och då sa dom vi åker åt detta hållet (pekade) så åker ni åt anda hållet är det ju lugnt.
Så det gjorde vi och det blev tillbaka till ställe nr 1 igen men då hade G4S bytts ut mot två Securitas vakter meg extrema attitydsproblem. Undra hur det känns iof att stå mitt i en ring av typ 100-150 pers som hatar en. Dom gick å gömde sig i sina bilar igen. men eftersom det blev avblåst där igen så var nästa ställe dom hade som förslag ett i Kungälv, å det kände vi alla att det var för långt bort. Så det blåstes av för kvällen.
Men jävlar va kul det var så länge det varade..
tror vi var hemma vid halv 4 på morgonen ungifär. Det hade börjat ljusna iaf. 

Detta är helt klart den bästa midsommarhelgen någonsin!



Ensam hemma

Sitter och kollar på tv, har skit tråkigt. Jag är dess utom sjuk så jag kan inte hitta på nått. Johnny var tvungen att åka hem förut annars hade jag ju iaf haft sällskap.
Jag vill inte sitta hemma nu när jag e ledig, men jag blir typ yr i huvet när jag gör saker å kan inte andas typ, men förutom det så mår jag bra :s

Jag va ju hemma i helgen, det får mig alltid att inse varför jag var så angelägen om att ta mig därifrån. Särskillt när det är sådanna tillställningar som det var nu.
Alla mina föräldrars vänner med barn som är mina fd vänner som jag umgåtts med hela min uppväxt och allas respektive givetvis, samlas i "sjöstugan" för att ära, dricka och dansa tillsammans.
Inget nytt händer någonsin, förutom att folk blir äldra, någon har fått barn, någon har gift sig, någon har köpt hus. Men inget är igentligen anorlunda.
ingen gör något oväntat, ingen gör revolt, inga direkta tragedier. Vist är det någon som råkat hamna snett, fastnat i tresket av alkohol eller dorger, men det är inget någon låtsas om att veta även om den som fastnat där vet att alla vet det och att alla pratar om hur synd set är och att det är bra att han/hon fått sånt stöd från familjen och att han/hon klarat sig ut det nu.
Men det är så det är där ute, på ytan är precis allt perfekt. Men rispar man lite på den fint polerade utan ser man fort den väldigt repiga ytan.

Hela den kvällen var bara ett bevis på hur lycklig jag är för att vara här i stan. Jag älskar verkligen min familj och jag tycker om mina gamla vänner där ute, men jag har inget gemensamt med dom längre förutom att vi är uppvuxna på samma ställe. Jag klarar bara ett par dagar 3 max där ute, sen måste jag hem till stan igen. Måste ha folket, rörelsen, pulsen som finns här.
Måste ha mina vänner och mitt vil.
Jag skall verkligen börja ta tillvara och uppskatta mitt liv mycket mycket mer!
Uppskatta att jag kommit så mycket längre, än vissa (jag ser inte ner på mina köra öbor, det är bara inte det livet jag vill leva), jag slår vad om att dom ser ner på mitt liv till viss del med, men det gör mig inget, för jag har aldig vart såhär lycklig som jag är just nu!

Ett dygn i Frändefors

Vill bara börja med att säga: Varsågod Therese, vet att du nu i all framtid kommer att störa dig på rösten på spårvagnarna.

Igår kl 7 på morgonen steg jag upp efter en ytterst dålig natts sömn, peta i mig en macka, gjorde mig klar och gick ner och satte mig i min mors bl.
Tänkte ett par sekunder på om jag skulle låtsas ha försövit mig å skita i att åka iväg för jag va så jäkla trött.
Men vred om tändningen i stället och backade ner för backen.
Sen var jag på väg mit Frändefors.
För dom som inte vet vart det ligger så ligger det långt ute i skogen utanför Vänersborg.
Nej det är inte direkt ett samhälle, det är ett par hus typ.
Där har in syster bestämt sig för att bo av nån konstig anledning, och det var hem till henne jag skulle för att ta han om hennes extremt söta små knatter Erik och Oskar.
Dom är ca 1,5 år gamla, en helt ok ålder, dom börjar lixom hänga med rätt fra å fattar vad man säger till dom å så så det har gått ganska så bra.

Jag har io försökt få som att sova aå absolut mycket som möjligt för att det skall underlätta för mig sj.
På ett sätt är det bra att dom är 2 för då leker dom med varandra istället för att jag måste krypa runt på golvet hela tiden.

Men asså blöjbyte är verkligen inte min grej, det är så jävla äckligt. Varför kan inte ungar bara lära sig att gå på toa med en gång, och att torka sig själva.

Människor är verkligen det absolut segaste djuret att utväcklas, kängerus är ju iof inte så snabba heller, dom föds ju som en äcklig liten mask, men man kan ju iof gämföra deras tid i mammans pung med vår tid i mammas mage.

Men alla andra djur föds och kan lixom gå efter 10 min, för oss tar de 1 år lixom. Komunisera kan vi ente heller göra ordentligt förän efter typ 4-5 år.
Jag vet att det beror mycket på att vi inte har några direkta naturliga fiender, å derför behöver vi inte vara snabba i utväcklingen, men ändå.

Det är tur att dom e så jäkla goa och söta, annars hade jag nig inte ställt upp på barnpassning...

Funderingar på vagnen

Förut var jag å johnny på bio, vi såg baksmällan, den va GRYM!!!!! skrattade hela filmen igenom.
Men de  va bara ett litet sidospår..
Det som har fått mig att grubbla hela dagen är nått jag inte direkt har tänkt på mycket innan.
Varför är inte han gubben som pratar på vagnarna; alltså ropar ut namnen på hållplattserna, från göteborg.
Eller det kan ju iof var så att han är från Göteborg men han pratar inte göteborska.
Och det finns ju få saker som är så typiskt göteborskt som spårvagnar, så borde inte han som fick uppgiften att prata in hållplatsnamnen vara göteborgare.
Han uttalar ju inte ens alla namn rätt.
Det är jätte störande.
Det skall inte var nån jäkla stockholmare som ropar upp våra hållplatser, har ju svårt att tro att det är en typ skåning eller norrläning som ropar ut hållplatserna på tunnelbanan.
Detta är nått som är lite irriterande för personer som mig som inte har så mycket mer att gnälla på än sånna saker.

Måste bara säga en grej till om bion btw, personer som inte har vett på att hålla käft eller stänga av telefonen på bio, eller stänga av behöver man itne göra, men iaf inte prata i den. Dom borde fan inte få gå på bio.

Ja Cicci jag vet att jag kanska kastar lite småsten i glashus så att säga. men jag har bara svarat i telefon en gång på bio, å de va när jag väntade på ett väldigt viktigt samtal, å ja jag kan prata ganska oavbrutet men inte högt till någon som sitter i andra änden av salongen som 2 missfoster gjorde idag!!!

Små "blattekidz" borde fan va förbjudna där inne!!!!!

Nya ordningsregler till bergakungen tack!

RSS 2.0