Ny leksak

Jag skall köpa ett X-box 360.
Sen jag var liten har vi alltid haft spelkonsoller hemme, vi hade pong, som jag btw tror är det aldra första tv-spel som kom ut.
Sen var det Nintendo 8-bitars med, efter det blev det 19.bitars sen blev de inget nytt för än PS1 kom å sen blev de ju PS2 då..
Sen så flyttade jag hemifrån å sen dess har jag inte haft nån konsoll, och det har stört mig lite.
För jag tycker det är jätte kul med tv-spel och det är ett jätte bra tidsfördriv. Men mest tycker jag att det är sjukt roligt att spela bara.
Sen så har Johnny ett gäng rätt töntiga vänner som sitter fastlimmade i sina datorer, men när dom inte gör det så sitter dom fast vid sina x-box:s  i stället och tjatar på han att han skall skaffa ett så dom kan spela online mot varandra.
Nu är det ju inte därför jag skall köpa ett så dom kan spela, för det första måste man ha ett ordentligt internet, inte ett mobilt som funkar lite när det själv vill, sen så kommer det vara mitt vilket innebär att alla spel som kommer köpas till det kommer vara ganska så barnsliga eller bilspel å jag torr inte att dom är så intresserade av att spela spyro mot varandra :)
Men allt deras tjöt om att skaffa ett x-box har gjort ming ännu mer sugen på att skaffa en konsoll. Jag hade tänkt skaffa PS3 först, men det är ju tydligen jätte jätte kasst. Så därför blir det helt enkelt ett 360, så nu återstår bara att välja vilken modell jag skall ha supreem eller supersupreem och jag vill ju gärna ha det värsta när jag köper nått sånt så jag har ju nästan bestämt mig.
Så nu skall jag bara kolla ut vilken affär som e billigast och hitta ett par spel som jag vill ha så är det klart sen =O)
funderade på ett wii ett tag med, men jag HATAR handkontrollerna till de så det blir inget med de...

Svullen och lycklig =O)

Jag har precis ätit lika mycket som jag sammanlagt gjort på hela veckan typ.
Det blev rostbifftoast med honungsmelon till förrätt,
Pepparbiff med hackabackepotatis (eller va de nu heter han va hasselbackepotatis med) och en jätte god sås.
Sen blev det jordgubbsfromage och chokladglass till efterrätt.
Så nu sitter vi här och bara sväller typ.
A just de ja vi firar att det var 1 år sedan vi träffades idag (jag och Johnny asså) det är därför vi käkar lite extra got idag.
Men igår var nästan bättre. Eller a båda dagarna har vart toppen på var sitt sätt.
Men igår när jag kom hem från jobbet var han i full färd med att laga mat.
Detta har enbart inträffat vid ett tillfälle innan om jag inte då har bett han göra det då. Men helt självmant hade han satt igång med maten och var nästan färdig.
Han hade dess utom tappat upp ett underbart skumbad och tänt en massa ljus så jag kunde bara krypa ner där så fixade han allt.
Han kom in med kall dricka och sedan ropade han när maten var klar och han hade dukat och tänt ljus och grejer.
Var helt överlycklig :)
Ibland förstår jag verkligen varför jag älskar honom så mycket som jag gör :)
Jag är ju nämligen en sån person som inte vill ha massa dyra presenter och sånt. Blir mycket gladare för en sånhär grej än vad jag hade blivit för ett diamanthalsband.
För mig är det värt 100ggr mer.
Små överraskningar i vardagen är det bästa som finns =O)
Det absolut bästa var att han diskade efter också, annars brukar vi dela på de så den som lagar maten slipper diska (=jag lagar alltid maten och han diskar alltid) Men inte igår, han tog disken direkt efteråt sen fick jag en underbar massage. Va så gött så jag somnade.
Nä nu e de ett glas vin eller 2 till som gäller sen dax att sova.
Måste ju vara utvilad imorgon när jag skall gå och prova ut mina linser.
Skall få gå på kurs för att lära mig sätta i som och kunna ta ut dom.
Känns inte som om det är helt nödvändigt. Men har uppenbarligen inget val för man får dom inte om man inte kan visa att man kan sätta i och ta ur dom.
Men men, jag måste ju ha dom och tänker inte skaffa googles riktigt än. Vänta nån månad eller 2 med det tror jag.
Men det är ju bra att ha det med.
Nä vin å chilla va de ju...

RSS 2.0