Helgen som gått.

I helgen blev det inte riktigt som det var planerat från början.
Orginalplanen var:
APT på fredag med lisebergsbesök och utgång
till Ann-Sofie på lördag kvällen på fest och om det hade hunnits med fotboll på dagen för att se Werndlom in sction för sista gången i blåvita kläder.
Och på söndag (idag) skulle de va konfermation för min kusin Jesper.

Men så blev det inte.
På torsdag kväll ringer Pierre och säger att han betalar om vi åker med till norge på Gatebil. Först sa jag nej och Johnny ja, jag hade ju redan fullspeckat schema.

Men så sög jag lite på karamellen, och en betalad resa till Norge när det skall vara kanonväder och kolla på en massa snygga bilar som kör väldigt fort är inte helt fel. Och det är ganska dyrt ju.

Så det blev norge till slut, men efter APT:n.
Vi kom upp på kvällen vid 11 tiden, reste tälten, eller vi reste vårt, Patrik och Patrik reste de som dom Pierre och Nocolas skulle sova i. Hade jag fått välja hade jag valt deras, de va väldigt mycket större.

Vi slog för övrigt camp i en brant nerförsbacke/uppförbacke beror ju lite på hur man satt/låg/gick/deckade.
Medan vi reste tält så monterade Pierre och Nicolas grillen, eller snarare dom började men de gck inge bra så annat folk var tvugna att gripa in.

Det blev fest, sen sova i kalla tält för att vakna upp i en bastu tup ett par timmar senare, det gick fan inte att andas där inne.
Kravlade ut på alla 4 i gräset som fortfarande var pisse vått av dagg, upptäkte att lite mer kläder kansek skulle va på sin plats och backade tillbaka in igen.
Efter lite om och men, bökande med frukost och dyrligt så begav vi oss vid 10 tiden bort mot racing banan som låg ca en km bort.

(Jag hade ju försökt innförskaffat en solskyddsfakort helgen till ära, men lyckades ta fel flaska, läste på en, kolla på den bredvid, hade typ samma etikett men sprutt grej istället för vanlig. OH! mycket bättre tyckte jag, men det var det inte för det var brun utan sol spray med lite sol olja i.)

På denna km långa väg lyckas jag typ bränna sönder mig, Jag hade en tröja som inte riktigt täckte så mycket den kanske skulle behövt när det inte fanns skugga någon stans på hela stället. 

Så nu har jag JÄTTE ont!!!

Men bliarna va nice som fan, Snygga var dom med och framför allt så va de en jävla skön stämning.
Norrmän är dock jäkligt knepiga.
Men jag hade jätte kul,bortsätt från att jag hade väldigt ont på mina axlar och på ryggen, och det blir nog Gatebil nästa år också!

Det blev btw en lugn lördag kväll, vi skulle ju faktiskt på konfermationen, så vi skulle åka vid 7, halv 8 på söndag morgon.

Vill bara göra ett sista tillägg, Pingstkyrkan=en säkt.
Dom va ta mig fan inte kloka i huvudet nån av dom som var där och var med i församlingen.
Sen höll skite på i nästen 3 timmar.
JAG VILLE DÖ!!!!!!!
Om nu gud hade funnits hade han räddat mig där ifrån!



Segt...

sitter här hemma nu å har så jävla tråkigt..
Skall igentligen sova för jag skall upp tidigt till jobbet imorgon, men jag e  inte trött. Jag va jätte trött förut, men inte inte nu så klart.

Sen så har ju Cicci opererat sig idag, men jag har inte hört nått från henne idag, men det är ju inte så väldigt konstigt det heller iof.
Man kanske inte är så pigg efter en sådan operation.
Men jag är helt nojjig för hur hon mår och vill bara åka hem till henne och ta hand om henne. men det kan jag ju inte, sen vet jag ju att hon har Mattsson och att Anne antagligen är där med. Men skall nog försöka svänga förbi imorgon efter jobbet om jag lyckas få tag i henne i morgon.

Läste på Mattssons Facebook att hon mådde bra i alla fall, så lite lugnare är jag men inte mycket.
Måste se med egna ögon att han talar sanning... 

snart semester

Nu e de inte så många veckor kvar till semestern då..
Vill åka iväg någon stans, vet bara inte vart än.. bara en vecka, sol, bad å slappa.
Behöver inte ens ha någon med mig, kan faktiskt tänka mig att åka helt helt själv å bara ligga vid en pool eller på en strand hela dagarna, gå ut å käka god mat, shopa å bara ta det lugnt i en vecka. Alltså verkligen ta semester.

För annars när man bara åker en vecka så e det så jäkla mycket man skall hinna med på den korta tiden. Grejer man skall se, ställen man skall äta på, affärer man skall handla i å uteställen man skall supa sig as packad på och dess utom skall man hinna sola på dagaran.

Jag ser inte de som semester, det e ju mer hektiskt än vad de e att jobba ju.

Jag vill åka iväg å bara göra absolut ingenting, inte ett enda måste... Det hade vart paradiset... 

Fotboll

Fotboll om typ 2 timmar då.
Är ju bojkott, så de blir ingen arena idag, även om ett derby mot gais aldig är tråkigt att kolla på.
Men denna gången blir det PC för våran del.
Skall möta Tette och Linn på Järntorget om en stund så skall vi promenera bort till haket tillsammans.

Skall bli kul, och 3 säkra poäng till IFK =O)

Danmark m.m.

I lärdags var jag å Johnny i danmark (han bjöd=O), gjorde allt ännu trevligare). Vi tog båten kl8 på morgonen, den var helt smockfull.
I resan hade vi även bokat in inträde till badhotellet, eftersom det var gratis, så vi började med att gå dit och bada i ett par timmar.
Och så bastade vi, det var riktigt riktigt nice =OP å jag som inte gllar att basta ens, men de finns ju annat att göra än att bar sitta å svettas med...

Efter badandet hade vi tänkt gå på stan, så blev det inte. Hela Fredrikshamn stängde kl14.00 på lördagar. det viste inte vi.
Så vi ratta runt och letade efter en spritbutik som var öppen iaf, så man kunde få med sig nått hem.
Men efter att vi kommit in i den andra av de 2 som var öppna så insåg vi ganska snart att det var billigare att handla på båten än i land.
Och när vi gick runt där som bäst så kom det fram 2 killar å prata med oss/frågade om vi hade hittat några billiga lock i den butiken, för de hade inte dom.
Det ena lädde till det andra och det slutade med att vi gick med dom och deras flickvänner och spelade bowling. Dom skulle åka tillbaka med samma färja som vi skulle med och dom var dess utom väldigt trevliga att umgås med så vi hängde med dom resten av tiden i Danmanrk (båten hem gick kl20.00) och sedan även hela båtresan hem med.
Så ett stort tack till Christian, Jessica, Hasse och Malin som gav vår resa en liten guldkant, sedan hittade vi ju veronica och Niklas i sluttampen där med =O)

Johnny har btw köpt ny bil nu med, så ja Therese det blev en ny bil till Jenny =O) Jenny är väldigt lycklig över den nya bilen eftersom det är en välidigt väldigt fin svart Volvo s70. Me love it!!!

Så nu är herrn hemma på topp igen, känns bra, det bästa e att han fått jobb nu med så han slipper leva på de futtiga bidrag, om det ens kan kallas dör det, är mer ett hån, som alfakassan är.
Blir gött som fan faktiskt, för då kan vi hitta på lite mer grejer tillsammans igen.

Är för övrigt 6 månadersedan vi blev tillsammans..

Just de jag, den 30 skulle Ann-Sofie ha fest.. måste rspv:a henne om att ajg var ledig å att jag gärna hakar på...
Nog älskar jag min man, men det skall bli jävligt kul att göra nått utan han, för de va ett jävla tagsen sist.
Fotbollen med Cicci om jag mins rätt. Måste skärpa till mig nu fan... Börjar ju bli pinsamt hur dålig jag är på att höra av mig till mina vänner..
SKÄMS PÅ MIG!!!!!!!


Stulen bil

I natt blev Johnnys bil stulen.
Vi hade vart iväg en sväng på kvällen och var hemma igen vid 23 tiden. Då stod bilen på parkeringen precis som den alltid gör. 
Sen hade vi tvättid kl 8 i morse och när vi gick upp i trappan så kollade han ut genom fönster bara för att kolla vädret, som bara de va deprimerande.
Tittade upp på parkeringspaltsen och där stod inte längre någon bil...
Ja å vad gör man då, man springer ut för att titta ordentligt.
Jag gick upp i lägenheten.
Det enda som fanns kvar av bilen var ringen som sitter runt låskolven. Och det är ju inte mycket att hänga i julgranen.
Så när han kom upp till lägenheten, hade förklarat sin vrede och sen bett om ursäkt för att han höjde rösten (vilket han faktiskt nästan inte gjorde) eftersom det inte var mitt fel.
Plev polisanmälning och ca 30 min senare ringer polisen upp igen och då har dom hittat den.
Den hade blitt skruvmejsel-körd och fått rutorna inslagan.
Dom hade tydligen hittat lite suspekta fingeravtryck som dom hade tatt med sig för att kolla upp.
Så nu är Johnny och hans far på väg ut till bilen för att se själva hur illa det är med den.

På ett sätt så är det lite bra att det hände, för då kanske han skaffar en ny liiite snabbare, men jag vet ju hur mycket han gillar den, av nån väldigt underlig anledning, och jag vill ju inte att han skall vara ledsen.
Men den hittades ju fort i alla fall oc det är ju väldigt bra i alla fall. 

Green Day

Jag har, eller fel Johnny har, köpt biljetter till Green Day spelning på Globen den 11 oktober.
Fatta va sjukt underbart. deras spelning på Skandinavium var såååå bra, och med tanke på hur bra resensioner 21st Century Breakdown har fått så kan jag bara utgå från att denna spelning kommer bli ännu bättre. Om det nu är möjligt.
Men bara att få se Mike Billy och Tré in action igen är ju så värt det.
Dom är och kommer alltid vara mitt absoluta favoritband.
American Idiot hade ett mycket starkt och väldigt politiskt budskap och är enligt min mening deras mest vägjorda album hittills.
Men nu skrivs det att 21st skall vara ännu bättre så jag bara längtar till den 15e maj så jag kan springa till närmsta skiv affär och köpa deras nya skiva.

Får jag också lov att påpeka att jag missade releasen av turnedatumen och att det var min mamma som ringde och sa att dom skulle spela här i höst.
Mamma e verkligen bäst.

En natt på Östra

I förrgår kväll började jag känna av lite trötthet å att jag var hängig, men jag trodde de berodde på den kraftiga huvudvärk jag haft hela dagen så jag tänkte inte så mycket på det.
Så jag åkte hem efter jobbet, tryckte i mig en tablett å gick och la mig.
När jag vaknade på morgonen var jag yr i huvudet, illamående, kallsvettades och hade ännu ondare i huvudet och i ryggen och nacken.
Men enveten som man ändå är så kunde jag ju inte erkänna att nått var fel direkt så jag vinglade ut till köket (svimma ihop lite på vägen) och tog 2 tabletter och vinglade tillbaka för att sova en stund till.
Vaknade till ett par timmar senare och mådde ännu sämre.
Så efter ett samtal med min kära vän så insåg jag att jag kansek faktiskt inte skulle vara lika enveten som jag alltid är när jag mår dåligt utan att jag faktiskt kanske skulle uppsöka läkaren.
Men jag somnade om igen.
Vakande till igen senare och kunde inte röra mig längre, då blev jag lite rädd. Eller a jag kunde röra mig, men det gjorde så ont att jag bara började lipa.
Å självklart så hade Johnny åkt hem igår så de fanns ingen här hemma som kunde hjälpa mig in till läkarn heller.
Men han kom ner vid 18 tiden å hjälpte mig iväg till Östra.
Vi var där vid 7, fick komma in på första undersökningen vid halv 8 typ. Tog tempen, å jag hade 39,9 vilket dom inte tyckte va så bra, så tog hon massa andra prover å så hade jag tydligen nått infektionsvirus i blodet med så då var det antbiotikadropp som kopplades in.
Sen fick jag lägga mig på en brits i korridoren för att invänta provsvaren på dom andra proverna och på att få prata med läkarn.
hade det inte vart för pundarn som sprang runt å smällde i dörrar å gapade i korridorerna så hade man kansek kunnat sova, men han slängde dom inte ut förän vid 23 typ. 
Vid 22 kom dom och sa att jag snart skulle få ett rum att ligga i i stället för att behöva ligga i koridoren, kl1 blev jag inrulad i det rummet.
Äntligen kunde man sova lite.
Kl 3 kom läkarn å väckte mig första gången för att fråga massa frågor å tala om va de va för fel på mig.
Då tänkte jag att nu får jag äntligen åka hem.
Men icke...
Var ju tvungen att koppla bort droppet å det med så det skulle en sköterska komma och göra.
När hon kom och gjorde det så svimmade jag, och då tyckte dom inte att det var en så bra ide att skicka hem mig riktigt än även om jag sa att det antagligen bara berodde på att jag inte ätit nått på hela dangen. 
Så vid 5 tiden fick jag gå ut och ringa taxi så att jag 214 kr fattigere, ursvulten och trött som ett as kunde komma hem...
Nu är det sängen som gäller så fort tabletterna börjar verka..


RSS 2.0