Natt nr 2

De e 2a natten i rad som jag jobbar nu å jag försöker mig på en annorlunda taktik än igår.
För igår så la jag mig i soffan å typ  halvsov typ 2 timmar när det inte var nått att göra. Men det resulterade först å främst i att jag va som en zombie när dom andra väckte mig sen när vi skulle ut å jobba igen å sen kunde jag verkligen inte somna när jag kom hem.
Jag var mega super jätte bamse trött på vagnen, men så kon jag hem å va så pigg att jag kunde springa ett maraton typ.
Så idag skall jag försöka att hålla mig helt klarvaken hela natten så att jag kanske kansek kan somna när jag kommer hem.
För annars kommer jag inte att vara pigg tills jag skall möta Angelica sedan. Å det skall jag fan vara.
Skall bli skit kul btw, gött å komma ut bland lite folk å rasta sig själv ett tag.
Kan aldrig skada.
Va hos Emelie å Timmy i söndags å  käkade middag. Skulle bra vart där en liten stund men efter ett par glas vin, god mat med efterrätt hade det helt plutsligt gått typ 5 timmar och vi insåg att det nog var dax att dra oss hemmåt igen.
Var ledig måndag å tisdag och spenderade mina dagar med att njuta av att vara hemma ensam eftersom johnny jobbade. Låg i sängen verkligen HELA dagarna å kollade på vänner. Tror de e 3e gången jag håller på att beta mig igenom hela serien från början till slut. Kan verkligen vart enda avsnitt, men va fan dom e ju sjukt roliga och eftersmo jag vet precis vad som kommer att hända hela tiden så behöver jag ju inte anstränga hjärnan när jag kollar på det.
Och anstränga hjärnan e någonting som jag väldigt gärna undviker att gör aom det inte är absolu, absolut nödvändigt.

Eftersom jag suttit här och skrivit detta innlägg ytterst långsamt så är klockan snart så pass mycket att jag skall gå ut och arbeta igen. typ 3 arbetsuppgifter kvar, sedan HEM.
Hem till min oerhört sköna stora och antagligen vid den tiden oxå tomma säng.
De e ganska gött faktiskt att sova själv ibland. Ingen som knör eller ligger å andas på en eller helt enkelt bara ligger ivägen för mig när jag skall rulla runt i sängen som jag alltid gör, visserligen oberoende av om någon annan ligger bredvid mig. Det är bara så mycket enklare att rulla om ingen e ivägen.
Tror han skulle jobba tidigt idag med nämligen å då har han ju dratt innan jag kommer hem.
Får se om man har sån tur, eller har jag ännu mer tur så kanske jag hinner hem lite innan han skall åka å hinner med lite morgonmys sen sova.
Får se kanske blir en riktigt bra dag idag. Vem vet...

Långsam dag

Idag har dagen typ sniglat sig fram. Vaknade vid 13 tiden men det känns som om jag har vartvaken i typ 100 år eller nått. 
Inte att jag känner mig jätte trött eller så utan bara att jag är typ sinnessjukt uttråkad och därför går tiden väldigt väldigt sakta.
Som tur är så är iaf mitt nya favoritprogram på tv Top Design.
Jag hatar förövrigt Michel som är med i det programmet, Han tror han e så jäkla grym, men de e han verkligen inte alls.
Jag hejar på Goil.
Skit samma nu..
jag har iaf försökt fördriva min dag med att först prata med Szabo i typ 1,5 timma. Sen pratade jag med Johnny tills han i prinsip var tvungen att slänga på luren i örat på mig för att jag skulle hålla tyst å låta han fortsätta jobba.
Sen pratade jag men mamma i en halvimma så gick lite av dagen iaf.
Men långt ifrån tillräkligt. Så jag tvättade lite kläder och städade lite innan mit tv- program började.
Så nu sitter jag bara å väntar på att min älskling skall komma hem så jag får lite sällskap en stund fram tills jag börjar jobba 9 i kväll igen. 
Laga lite mat skall man kanske försöka hinna med också.
Skit oxå, Andrea åkte ut! fan Michel skulle åkt hem!
Fast först skall jag ner å hämta tvätten... 


20min kvar..

Nu är det 20 minuter kvar tills min vagn hem går..
Jag är så sjukt jävla helvetes trött att jag tror jag dör..
vVaknade skit tidig i morse för att min axel låste sig och tyckte tydligen inte att jag behövde vila mer efter 3 dygns konstant arbete typ utan tyckte i stället att jag skulle vakna för att aldigt mer kunna sova igen och det hade ju inte gjort så mycket om det inte va så att jag jobbat natt idag.
Och allt blir bara ännu jobbigare för jag vet att mamma kommer ringa sen för att beretta hur det går med Bullen hos vetrinären, s jag kan inte sätta telefonen på ljudlös.
Och om min kära pojkvän är lika eftertänksam som vanligt har han garanterat glömt att jag jobbat natt om ett par timmar å kommer garanterat att ringa bara för att han vill prata lite så då kommer jag inte kunna somna om igen.
Känns som om jag verkligen förutsätter att denna dagen kommer bli skit.
MEN DET KOMMER DEN BLI MED!!!
Och jag skall jobba natt igen och det skall Cicci med göra, men ingen på jobbet vet om hon kommer komma eller inte för ingen vet om hon fortfarande e sjukskriven eller inte så antingen kommer vi vara 4 som man skall vara eller så kommer jag Niklas och Nobbe få springa här själva som 3 dårar.

Och för att ge lite grädde på moset så jag jag tvättid kl.16 idag med. Men eftersom johnny slutar typ då eller a 18 så får han ta över det jobbiga med att vika å sånt så kan jag kasta in skiten i maskinerna bara..

Gött nu har de gått ett tag så nu kan jag börja traska ut mot vagnen i lugn och ro.
Tur att man alltid kan fördriva tiden med att bara skriva en massa ointresant skit. =O)
Och ointressant skit kar jag mycket gott om =O)

Mys pys

Igår var en sån där dag som är viktig att ta vara på.. 
Solen hade äntligen betsämt sig för att göra sig påmind igen, hade slutat jobbet lite över en timma tidigare och var alltså hemma vid 13 tiden. Johnny var oxå ledig så vi bestämde oss för att hittta på något kul, vilket var ett tag sen vi gjorde eftersom vi inte vart lediga samtidigt mer än typ 1 dag sen han började jobba där han jobbar nu. Så steg 1 var att äta nått å eftersom vi båda två lider av kraftig beslutsångest tog ju de ett tag tills vi kom fram till vart vi skulle äta, men uteservering var ett krav.
Så tillslut blev det Viktoria och var sin entricot och några öl/cider.
Men tyvärr så var det ju inte bara vi som ville ta var på denna dagen så det var ganska fullt där så bordet vi hade lyckats få fick vi ju inte brhålla själva speciellt länge.
Så vi bestämde oss för att ta en liten promenad bort till Avenyn för att sätta oss där någon stans.
Men på vägen blev vi sugna på bio i stället så vi förlängde vår lilla promenad bort till Bergakungen istället.
Det var typ en timma kvar tills The Proposal (som vi ville se) skulle börja så vi knallade upp till coctailbaren och jag beställde in en Frozen Margarita, dringar e som bäst när man kan äta dom med sked =O), och Johnny viste inte riktigt vad han ville ha så bartendern fick fria händer och gjorde en specialare som hetter Darkest Desire, som han hade tävlat med i sm med och kommit 2a. Den var sjukt god! Så tips till alla som skall sitta å ta en drink där innan bion någon gång, beställ in den!

Kort sammanfattat så var maten jätte god, drickan jätte god, bion jätte bra och vädret var oxå det på topp så hela kvällen kunde inte blitt mycket bättre än vad den var.

Men nu är det tillbaka till vardagen igen å jobb i kväll kl21-06 sedan samma på torsdag kväll igen.. sen e de helg!!! Sjukt skönt.

Väldigt väldit arg!

Jag är väldigt upprörd över en grej som hände igår natt. Men jag kan inte skriva om det med änsyn till iaf 2 av de inblandade.
Fast jag vill gärna för det känns så mycket bättre om man får skriva ner sina agrisioner.
Iaf för mig gör det det.
Jag tycker iaf att det som hände var helt sjukt och ofattbart på ett sätt, men lätt att förutse egentligen.

Vad kommer hända nu, hur blir det efter detta, kommer någonting bli normalt igen. Nej det tror jag inte.
Jag var inte ens inblandad i det som hände men ändå känner jag som jag gör, för det påverkar trots allt mig även om jag inte var med under själva händelsen.

Men det som hände efteråt gjorde mig arg, ledsen, besviken, jävligt förbannad å inte det minsta intressead av att fortsätta umgås med en av de inblandade.
Varför skall hon/han kunna göra vissa saker utan koncekvenser. Nu är det ju denna gång inte helt utan koncekvenser iof.
Hoppas jag åtminstonde. För hur skall man lära sig av sina misstag om man inte kan stå för dom, erkänna dom och bli på något sätt straffad för dom.
Vissa saker borde man bli hårdare straffad för än andra helt klart, och detta är en sak som verkligen borde straffas, men jag tror i slutändan han/hon lyckats se till att försötra tillrekligt för sig själv nu för att det skall vara straff nog.

Så nu känns det mycket bättre, nu har jag fått ur mig lite utan att avslöja någontingt igentligen.
Hoppas jag
Men det har jag säkert gjort så får ja la skit för det senare.
Men den smällen kan jag ta för jag tycker jag vart duktig på att inte avslöja för mycket.

En helt annan grej, jag såg till slut reprisen på  Date My Ex, och Tette körde komentatorspåret på sista avsnittet så jag e lycklig, fick avsluta sesongen utan ovishet om vem som van och fick se Slades lilla samanbrott... 
Nu har det dock börjat en ny serie på den tiden istället, Top Design heter de, å det är också skit bra.
Så nu måste jag kolla på det istället.
Sen har vi ju på söndagar en annan serie som går på Söndagar kl19.00 på 5an, Privileged eller hur fan de stavas.
Men bra e den iaf.
Jag börjar nästan bli som när jag var yngre och jag och syrran kollade på varända serie som gick på tv.
Det var höjdare som Rederiet, innan det spårade ur.
Tre kronor
Vita lögner
Den norska serien som hette nått i stil med 3 systar eller nått
Skilda världar
Nya tider
Ja man hade ju fullt upp dagarna i ända.
Och på hegeran körde dom repriser från veckans alla avsnitt, hur bra som helst.
Men men , nog snackat om det.
Jag skyller helt enkelt på att jag haft för mycker fritid på sistat tiden när jag vart hemma på dagarna på semestern å glott på tv.

Nu skall jag strax sova så jag orkar gå upp kl 4 imorgon å komma iväg till jobbet.
Ofta man e pigg hur tifigt man än går å lägger sig, när kl ringer innan 5 så är det emot alla naturens lagar att vara pigg...
 

Måste se!

Jag bara måste se reprisen från Dejt My ex som börjar kl 12 idag, men då sitter jag på en spårvagn påväg till jobbet :(
Jag måste ju se vad det är Slade skall säga till Jo.
Asså förlåt att jag låter som värsta såpanörden, men denna är faktiskt väldigt rolig. Och jag är en sucker för realty-shower.
för er som inte sätt den då så är det Jo från Real Housewives of OC som får hjälp av sitt psyk ex Slade att träffa nya killar.
Asså vem men normal tankekapacitet och förstånd vill hjälpa sin fd fästmö att hitta en ny kille. Ingen jag känner iaf.
Vem vill lixom att ens ex skall vara lycklig när man själv inte är det.
Och dess utom låter han dom här killarna bo i hans hus å grejer.
Helt skumt.
Men väldigt roande.
Och jag gillar att han blir så fruktansvärt svartsjuk hela tiden å typ försöker få tillbaka Jo.

Så det jag vill säga är att om det är så att någon som såg programet igår så snälla tala om för mig vad det var som hände..


En annan måste se grej är för övrigt Sommar med Göran. Den e ju inspelad precis bredvid mitt barndomshem ute på Orust och pappa har ju vart med å byggt alla kulisseran å gjort om husen som dom spelade in i.
Så den MÅSTE ses, kollade trailen å Cicci du kommer känna igen sjöstugan som vi va på fest i, för där e dom oxå på fest :)


Lite blandat

Vill bara börja med att säga: LÅT MICHEL JACKSON VARA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nu är han död, så nu är det dax att sluta spekulera i om han medvetet blekte sin hud, om han faktiskt hade antastat några stackars barn eller inte.
Grabben va skruvad men vem fan hade inte vart de om man hade växt upp på samma sätt som han med att bli känd när man är typ 6 år och sen har en pappa som är fd boxare och tycker att barn behöver lite stryk ibland för att bli duktiga på de pappa vill att dom skall vara bra på.
Han begravs idag, av nån konstig anledning utan hjärna, så nu är det dax att låta stackarn vara och dax att komma ihåg han för allt bra han faktiskt gjorde istället.

 Sen vill jag också bara meddela att det suger totalt att ha börjat jobba igen. Verkligen totalt mega jä'tta massor suger det.
Det enda som är bra är att det blev skitväder samma dag som jag började jobba.
Men det tar verkligen emot att gå till jobbet just nu iaf.
Har inte riktigt kommit in i det än, men det kommer la det med.

Jag är fortfarande helt sönderbränd på ryggen efter badandet mad Angelica och Dan i lördags, när skall jag lära mig att smörja in mig ordentlige. Tydligen aldrig.
Tetta skrattade gott åt den snygga brännan när hon kom förbi i söndags , så de e ju tur att de kan glädja någon iaf.

Jag hittade en liten kul grej på extrafilms hemsida igår elelr förrgår kanske det va, iaf, Man kan ladda upp sina egna bilder och sen framkallar du dom direkt där ifrån och du kan bastalla dom tryckta i böcker, som calvastavlor och massa andra roliga grejer. det var hur kul som hälst att pilla med det, tyvärr kommer detta att resultera i att jag kommer ha väldigt mycket ägodelar här snart som har bilder på mig själv på, precis som i reklamen på tv.
Asså det var ju inte så att jag snubblade över datta helt random utan det var ju den reklamen på tv  med han som har typ beställt en miljon grejer med bilder på sin mamma på. Så tänkte jag att jag skulle kolla vad det var för någonting. Sen var jag fast där i flera timmar och självklart beställde jag massa saker med. Typiskt mig.
Så nu måste jag vänta iaf i en månad innan jag går in på deras sida igen.


Sista helgen på semestern

Nu är det bara idag och imorgon kvar på min semester, så idag skall jag spendera dagen på stranden med Angelica. Johnny jobbar å hn skall upp till Edet efter jobbet med för att hämta sin post å en massa papper å skit så han kommer nog inte komma förbi sen heller, om vi fortfarande e kvar då vill säga..
Men nu har jag packat väskan, å det är snart dax att dra iväg. Skall bli riktigt gött, e ju jäkligt skönt i vattnet med så bada e ju faktiskt bara skönt, man får ju knapt en chock lixom.

Just nu är livet underbart, iaf tills på måndag, sedan drar helvetet igång igen... 

RSS 2.0