Helgen

Var och kollade på mustach i lördags på lisebergshallen. Dom var jävligt bra, den bästa spelningen med dom som jag har sätt (det var 4e gången jag såg dom).
Enda negativa grejen med hela spelningen som egentligen inte hade med själva spelningen att göra var en jäkla äckelbrat som kom ut och tiggde cigg av oss. Han började med att komma fram och typ säga å det är så synd om mig, jag har vart så snäll och bjudit så många på cigg att jag inte har några kvar till mig själv.
Sen började han skryta om hur jäkla mycket pengar hans föräldrar tjänade, och hur fint det var där han bodde och hur bra han själv tjänade.
Precis efter att Alexandra som är fattig student hade bjudit honom på en. Hur fan kan man med!
JAG HATAR BRATS!!!!!!!!!
Dom är fula, dryga och helt iq-defriade!
Vad fan är det att skryta om att man inte kan klara sig på egen hand utan blir försörjd av mamma och pappa. Är det något man vill skryta med?
Nog om detta, hade kunnat hålla på hur lände som helst.
Kvällen fortsatte något splitrat men jag hade iaf väldigt roligt.
Igår Så hände i prinsip ingenting, förutom att jag jobbade då, roligare än så blev det inte.
Sen kom idag, inte helg iof men iaf.
Har vart och tittat på 2 lägenheter, båda i Majorna =O)
Blev helt förälskad i den ena, den som ligger placerad på Kustgatan.
Var lite orolig först att den skulle va kass, för har vart i en av de lägenheterna för länge sedan och den va inte helt ok om man säger så. Men danna var mycket större och framför allt så hade han som bodde där nu lagt ner en hel del jobb med den och det var som om han inrett den till mig. Vinrött i hallen, ljust kök,  Ljust sovrum men en skit snygg fondvägg (dock svår att förklara) och även vardagsrummet var ljust med en mörk fondvägg. Badrummet var ganska litet men helt ok, tyvärr inget badkar men jag skall nog överleva det.
Den andra ligger på Ekedalsgatan och den var lite svårare att tycka om. För den var i renoveringsstardiet. dom höll på att tapetsera om hela lägenheten. lägga in ny parkett och sätta in ett nytt kök och badrum. Så det var lite svårt att få sig en rättvis bild av den. Men den va ok, Lite sämre planlösning. Dom är på pappret exakt lika stora, men den första kändes mycket större.
Men jag har iaf sökt båda 2 nu så nu är det bara att vänta och se vad som händer.

Trött

Hur kommer det sig att oavsett om man går och lägger sig i tid och verkligen får sina 8 timmars sömn. Man vaknar av sig själv och inte av klockan och ändå är man så sjukt trött att man kanppt kan hålla sig vaken.
Men nu kan jag ju inte somna om igen för då kommer jag aldrig komma upp i tid för att gå icäg till jobbet.
På tal om jobbet så måste jag kolla upp om ja verkligen får lov att jobba så som jag kommer att göra nu, för jag har jobbat hela denna veckan, skall jobba hela helgen och sen hela nästa vecka. Så jag är inte ledig förän nästa lördag.
Och då bär det antagligen av till Tette :)
Du skall nog gå och kolla synen då Angelica, för det är typ så jag känner varje morgon när jag vaknar med. Och du som sitter mycket framför en dator på jobbet borde nog verkligen se till att skaffa brillor om det behövs.

Missat hur de funkar

Idag när vi gick hem från jobbet så var dom vanliga gatumusikanterna på plats vid centralen, dom som alltid står där.
Och så säger Cicci "är det inte förbjudet med gatumusikanter", och jag svara jo men bara på vissa tider.
Så satt jag och funderade på det på vagnen på väg hem. Är det verkligen så, blev det inte helt förbjudet eller var det bara på vissa plattser det blev det.
för jag tycker man ser dom över allt iaf, även om det kom en ny regel.
Men uppenbarligen så är det ju ok, för polisen e ju runt där jätte ofta på dagarna och då borde dom ju säga till.
Så när jag kom hem så tankte jag att jag skulle googla detta, men hitta inte ett skit om det.
Så nu bara för att jag inte kan komma fram till vad som gäller så kan jag ju inte sluta tänka på det.
jag blir galen!
du kan btw vara lugn Angelica, det är ingen infektion, bara överansträngt och jag skall till optikern imorgon, så inga problem inför lördag :)

mina stackars ögon

Asså när jag gick och la mig igår så sved det lite i ögonen, sen tillbringade jag hela natten med att ligga och gnugga mig i ögonen.
Så när jag vaknade i morse efter ca 3 timmars sömn allt som allt, så var mina ögon knallröda, svullna och sved ännu mer. Så när jag kom till jobbet så trodde la alla att jag legat å grinat hela natten eller nått.
Eller möjligtvis rökt på i ett par dagar. Ger ju typ samma symtom.
Men eftersom Cicci har vart på mig hela dagen om att jag kanske har ögoninflammation och måste gå till läkaren och kolla det, och sen att det är väldigt smittsamt så gick jag faktiskt till vårdcentralen och fick konstaterat att jag antagligen behöver glasögon.
Så fick jag ögondroppar som tydligen skulle hjälpa, det känns lite bättre just nu, men nu har jag ju precis tatt dom.
Får la se hur det känns imorgon.
Fattar bara inte hur det kan komma sådär plutsligt, borde ju vara nått som kommer gradvis, inte bara över natten lixom.
Eller a, det kanske det har gjort fast jag bara inte tänkt på det, huvudverk har jag ju haft ett tag till och från.
Men men, skall snacka med synoptik imorgon och kolla om jag kan få beställt en tid.

Halsberg...

Är på en kommpliteringskusrs i Halsberg ("staden" gud glömde) med 3 kollegor, Cicci, Therese och Andreas.
Våran lärare låter som om han har käkat minst en burk sömnpiller med tanke på hur fruktansvärt långsamt han pratar.
Sen så luktar det kojödsel på utsidan så man nästan kräks när man skall ut och röka.
Att gå en sväng genom stan tar ca 15 min, och då har man verkligen sätt HELA stan!
Vi skulle ut å festa lite igår tillsammans med dom från Stockholm som också är med, lokalpuben, som är den enda puben som finns här, stängde kl21. Sen fanns det en pizzeria som stängde 23.
Det var det de fanns att välja mellan.
Hade vi vetat de så hade vi nog börjat med att sätta oss på nått nått av de 2 ställena istället för att sätta oss på Ciccis rum å hinka en massa bers. Och sen gå ner i källaren och spela biljard.
Men i vilket fall så va de en trevlig kväll och vi hade jäkligt roligt iaf.
Men jag vill verkligen vergkligen hem.
Finns ingenting som e motiverande till att vara här, det är såååå sjkut tråkigt i Halsberg så det enda man kan göra är att antingen supa, men alla e bakis idag, eller att sova så de e de vi gör nu.
Alla ligger på sina rum och sover. det är det absolut bästa tidsfördrivet man kan ha här.
Hade jag bott här hade jag tatt livet av mig!

Green Day

Kom tillbaka från sthlm för en liten stund sedan. Är sjukt trött så jag tänkte sova strax.
Men först måste jag bara skriva lite om mitt livs bästa kväll.
Jag gjorde mig visserligen skylldig till grova sexuella trakasserier egentligen, men tror inte Billy bryr sig så mycket, å jag va ju inte direkt själv om att taffs på han :)
Av alla ställen i hela globen så sprang han upp på läktaren precis bredvid där jag å Johnny stod. Jag fick typ panik men samlade mig snabbt igen och såg till att få en kram och att få klämma lite på han :)
Helt otroligt!
Jag är fortfarande otroligt lycklig över denna händelse och kommer typ aldrig tvätta mig (inte riktigt sant, har redan duschat men iaf)!
Spelningen i övrigt var GRYM!!! Dom spelade i lite mer än 2,5 timma, som tur va spelade de ur kassa förbandet primadonna  bara i 30 min. DOM SÖG!!!
Men sen följde som sagt lite mer än 2,5 timma med ett av dom bästa banden ever! Och jag gapade så mycket att jag typ tappat rösten helt och hållet typ. Men det är det vart, vad gör man inte lixom.
Nä nu måste jag nana kudden lite å drömma om denna underbara kväll :)

RSS 2.0