allahjärtansdag

Detta är en dag som jag normalt sätt verkligen inte tycker om..
Det finns många anledningar till detta, bland annat:
Varför måste man ha en speciell dag på året som man visar den man älskar att man älskar den. Borde man inte göra de jämt.
Det är en amerikanserad högtid som bara går ut på att öka ett behov hos konsumenter att köpa godis som e hjärtformade och en jäkla massa blommor. Varför kan man inte köpa nått sånt vilken dag som helst på året, är inte de en större överraskning som i sin tur ger större uppskattning.
Till sist och den största anledningen av alla så är det att det är en dag som får dem som känner sig ensamma alla andra dagar på året, känner sig nog aldrig så ensamma som runt allahjärtansdag. Alla affärer skylltar med att man skall köpa saker till den man älskar, att man skal ge och att man skall förvänta sig att få nått från någon på den dagen.

Asså jag har aldrig firat denna dagen, viket mycket beror på att jag inte haft nån i mitt liv som betytt nått för mig innan. fel jo jag har "firat" den men jag skulle aldrig tidigare få för mig att köpa nått till nån eller för den delen ta emot nått.

Men nu e de ju denna "fantastiska" dag imorgon och jag skulle inte drömma om att spendera den tillsammans med nån annan än Johnny. Och hade jag haft råd haed jag antagligen köpt en hel blomsteraffär och en godisaffär fylld med hjärtformade sötsaker för att visa han hur mycket jag älskar han.

Hur mycket dubbelmoral e inte de då?

Gulliga SMS

Jag har verkligen mått piss hela dagen idag, tror de har mycket att göra med mitt samtal med min chef i morse.
Inte för det, det var ett mycket bra samtal jag å Peter hade, men det drog upp lite gamla grejer som var väldigt jobbiga.

Och eftersom det var det jag började dagen med så har det bar gått utför efter det..
Det gjorde inte saken bättre heller att det första tåget jag skulle ta hand om för dagen var 109min sent.

Men men dagen gick sakta, väldigt sakta framåt och Johnny började bli färdig med sitt dagschema så ja satt på loket å messade lite med han.

Men han skulle ta sig en tupplur och jag  var tvungen att fortsätta arbeta, så jag stoppade ner telefonen i fickan å jobbade på en stund till.
När jag tog upp telefonen ur fickan ca en halvtimma senare hade jag fått världens gulligaste sms. han hade skrivit hur vackra han tyckte mina ögon var och eftersom jag sj är en stor sucker för vackra ögon gjorde detta min dag helt plutsligt 100ggr bättre.

Jag skall verkligen göra som jag lovade Magnus på Patriks 30ärs fest.
Jag skall hålla hårt i honom. Han e min och ingen annans så de e bara att lägga ner med en gång.
Å bara så alla där ute vet är jag berädd att försvara det som är mitt in i döden =O)

Nattstad

För er som inte vet det så finns den en comunity på internet som heter nattstad.se
Det är en sida typ som badboll eller efterfestan där man kan hålla koll på utelivet i staden där man bor.
det borde enlige mig innebära att åldern på användaran borde ligga i snitt på 18 och uppåt.
Det gör det inte.
Jag brukar emellanåt gå in å kolla på en del av sidan där som heter nya bilder, inte vimmelbilder då utan bilder som användaran själva har lagt upp.
A, jag skall la passa på här att erkänna att jag har en nattstad jag också.
Folk lägger upp ganska mycket roliga bilder så de är kul att titta där ibland.
Men idag så vvar 3 hela sidor fyllda av en användare vid namn Goa_Annelie. Tjejen var typ 14år (var aldrig inne på hennes sida så jag vet inte, men hon såg inte ut att vara äldre än 15 som högst).
Hon hade lagt upp ca 40 bilder på sig själv, tagna med webcam där hon gör exakt samma pose på alla, verkligen alla bilder. det fanns några små skillnader på dom. Hon hade 2 eller kansek 3 olika hattar som hon varierade mellan. Hon hade också ett par solglasögon som hon hade på sig på vissa bilder.

Asså, för det första så varför är hon inne på en sida som helt klart är riktad till folk som går på krogen.
För det andra, varför, varför, varför lägger man upp så mycket bilder på sig själv som i princip ser exakt lika dana ut.
Det måste bero på ett extremt bekräftelsebehov.




Nu till nått helt annat...
Jag upptäkte igår att jag sedan den 11e januari har varit ledig i 3 dagar. det är inte s mycket.
Det känndes sådär när jag såg det.
Konstigt att de känns som om ens kollegor e ens familj, de e ju dom man träffar hela dagarna och ibland på nätterna med (när man jobbar natt då vill säga).
Det känns som att det ända jag gör är att gå upp, gå till jobbet, kommer hem, sover, går upp, går till jobbet å så fortsätter de bara så..
vissa dagar kommer man ju till och med hem på morgonen sover och går tillbaka på kvällen igen å jobbar igen när man gar dubbel natt.
kan ju förklara varför jag för tillfället känner mig helt nerdrogad typ...

snart lägenhet

Pratade med min moster i förrgår tror jag det var, skall nämligen ta över hennes lägenhet.
Eller a jag skall hyra den i andra hand i ett år, sen får vi se vad som händer efter det.

Att få denna lägenhet kommer huvudsakligen att innebära 2 väldigt bra saker.
För det första så kommer jag att slippa bo med Robiln å Klara. Å jag kan itne beskriva med ord hur underbart det kommer vara..
För det andra kommer jag kunna umgås med Johnny så mycket jag vill å han kan vara där precis hur mycket han vill mä utan att de blir en massa gnäll från nåra andra.

han kommer ju få en nyckel mä så han kan komma å gå som han vill.. hälst skall han ju inte gå alls, men han måste ju åka hem ibland med...

RSS 2.0