Karlstad

För ett par dagar sedan övertygade Simon oss att det inte fanns något bättre sätt att fira annandag jul på än at åka till Kalrlstad för att kolla på Simons bror (som spelar i Renegade 5) när dom skulle spela på Nöjesfabirken, dom var förband åt Mustasch.

Men bara dagarna innan (julafton alltså) så blev Johnny jätte sjuk, men det skulle ju inte hindra från att se R5. Så jag kämpade på och fick tag i biljetter som givet vis skulle hämtas på ett Ticnet-ombud och inte på ett vanligt ATG.
Så på morgonen kl 8 den 26 satte jag mig i min mors bil och åkte mot Edet där jag skulle plocka upp min älskling.
Sen efter det ¨kte vi ner till Gbg för att hämta ut biljetterna eftersom det var de ända stället som hade jul-öppet.
När biljetterna var hämtade hade vi bara en underbar resa på typ 30mil kvar.
Jag som älskar att åka bil så länge.

Med takne på vad som hänt den senaste tiden så är jag ganska lättirriterad å blir sur å grinig för ingenting typ, och det är tyvärr Johnny som får ta smällen av det, och det är ju verkligen inte meningen.

Skall man uttrycka sig milt så var jag en riktigt gnällfitta hela vägen upp, men jag klarar inte av att va instängd i en bil så länge utan att rastas. Jag är som en hund som måste få komma ut och röra på mig i bland lixom så det förhåjde inte mitt humör.
Men till slut var vi framme och det var inte så lång tid kvar tills dom skulle börja spela nu.

Vi åkte å hämtade Simon (han hade Renegades skiva hemma, ville bara kasta mig på den å ta den) sen åkte vi till Anders en stund och sedan bagav vi oss mot Nöjes.
Vi gick in stälde soss längst fram och så var det bara att vänta ca 15 min sen kom dom ut =O)
Dom körde självklart de 4 singlar dom släppt, 2 kommande som inte är bestämt när dom skall komma och så den som kommer nu i januari.

Vi hade ju självklart våra signade tröjor på oss btw =O)
Dom var grymt bra..

efter att dom spelat så var de Mustasch tur. Dom var bra, men de höll på lite för länge och vissa efeker fick trummhinnorna att vara på gränsen till att brista.
Men dom var i helhet bra.

När dom nästan spelat klart kom R5 fram till oss (pga vi stog med Simon å hans bror ville han någonting) så vi tjötade lite med dom, tackade för tröjorna å att dom va grymt bra. Dom är sjukt bra.

sen efter spelningen var det bara att hoppa in i bilen å köra ner till edet igen.
de blev en del mil den dagen men de va kul.

En sån grej som jag och Cicci hade kunnat hitta på om vi fortfarande hade vart vänner.
Saknar henne. Fattar inte hur det blev såhär mellan oss..
Det var en sån konstig grej från början, sen vet jag att jag gjorde allt värre genom att skriva som jag gjorde. Men det är inget som jag kan ta tillbaka nu för gjort är gjort. Det ända jag kan göra är att be om ursäkt, men jag tvivlar på att du har nån större lust att förlåta mig.


Hmmm

Skall börja med att kanske försöka tona ner de jag skrev i mitt förra inlägg.
Var inte helt ok att göra som jag gjorde faktiskt. Jag ber verkligen om ursäkt. Man skall aldrig skriva när man e som argast, ledsnasnt å mest förvirrad för man säger saker som man inte menar.

Jag vill ta tillbaka en del av det men det är för sent, vet att det sårade och det var itne min mening.
Min mening var att få ur mig mina aggrisioner å detta var det bästa stället jag kunde komma fram till när jag satt på jobbet och hade rast.

Vet inte om det igentligen spelar någon roll eftersom det för tillfället inte känns som om nått kommer att lösas.
För jag förstår inte och får ingen förklaring, så jag vet inte riktigt va de e jag skall be om ursäkt för. Vet bara att jag tydligen e mindre viktig än en kille.

Men men det är julafton och man skall vara glad.
Min bästa vän å jag e inte längre vänner,
Min kille e hos sina föräldrar och jag hos mina,
Jag har nyligen gjort en abort jag tvekar på att jag igentligen ville gjort,
Jag har haft mens i snart 3 veckor
Och har jag riktigt tur har jag åkt på vinterkräksjukan

Så god jul!!!

vänskap

vänskap är någonting som man definitivt inte skall ta för givet. Det har jag aldrig gjort och skulle aldrig göra.
Vänskap är någonting som man måste värna om. Det är ett givande och ett tagande.

Här går man då omkring och tror bra saker om sina vänner, men icke. Tydligen så är det så att om man säger någonting som man är ytterst osäker på att man faktiskt har sagt så innebär det i vissa fall att man inte betyder nått längre.

Såhär ligger det till.
Vi är 3 vänner, alla tjejer. Då kan alla lista ut vad det innebär. Jo, skitsnack bakom ryggen på varandra. Så är det, tjejer är sådanna. Även om man verkligen älskar sina vänner så kan man inte motstå att bara prata lite om de få dåliga sidorna de har, för alla har dåliga sidor.

När jag fyllde år här för leden så var min pojkvän, hans kompis Robin (som kompis nr1 är tänd på) och kompis2.
nr1 var utomlands så hon kunde inte vara med. Tydligen skall jag då någon gång under denna kvällen ha sagt till nr2 "Robin var intresserad av nr1 förut men nu vet jag inte så ta han du.. haha" eller något sådant.
Detta är ju självklart inte en snäll komentar (om jag nu har sagt det) och sån vill jag ju inte var mot min vän lixom.
under tiden nr1 var utomlands hade vi pratat lite om Robin å anledningar till varför han kanske inte hört av sig på ett tag.
jag berättade då att nr2 hade sagt till han att nr1 hade paxat han så där hade man ju inget att hämta. Och jag sa att en sån komentar kanske hade skrämt han lite men de e ju ganska enkelt att rätta till.

Men jag antar att när nr1 konfronterade nr2 med detta sa hon det som jag hade sagt då (som jag fortfarande starkt tvivlar på att jag skulle ha sagt) så nu är jag helt enkelt en fitta om man skall använda nr1:s egna ord.

Jag tycker dock att handlignar som att kasta ut 2 av sina vänner mitt i natten efter att de fruktat för personens liv och gjort allt för att rädda denna personen som de trodde var nära att dö på gatan för att man inte fick gå mä ut efter att man redan hade supit sig så redlös att man svimat av i nästan 30 min.
Men det var förlåtet, är inte det längre.

Tycker också att det är ganska så fittigt att helt plutsligt lägga all skuld på mig när det faktiskt inte finns direkt abelägg för det, jag var ju lixom inte äns full, drack 2 öl så ja hade koll på vad jag gjorde. Nr2 där emot var skit full, om vanligt.  Men då tror vi  mer på henne, hon som dess utom är bäst i sverige på att feltolka saker och ting.

Tycker också att det är fittigt att säga till en kompis kille att 2 andra kompisar till tjejen typ hatar honom.
Nu gör jag iof det men gjorde det inte då.
Var också glömt och förlåtet igentligen, men inte längre.

Skall du va en fitta kan jag också vara det. men gör som du brukar då skyll på att du har problem med alkohol å att din uppväxt vart jobbig, de e ju det du har skyllt allt annat av dit jävla cp-beteende på i snart 22 år.
DET ÄR DAX ATT GÅ VIDARE NU!!!!

Kanske dax att släppa de å växa upp en smula.

Det finns människor som haft det betydligt mycket värre. Jag menar inte att saker du vart med om inte är tragiska. Men man kan inte leva på sådant hela livet.

Du som för övrigt kallade mig för jävligt feg, när fan skall du våga stå för vem du e å vara ärlig och uppriktigt mot folk. Du kan ju börja med att berätta allt du säger om nr2 till mig.

Kanske liak bra att det blev såhär nu.
Jag har hittat min fasta punkt i livet nu och har inte tid eller ork att foga mig efter ditt humör eller krav längre. Du verkar ju ändå redan ha tröttnat på att jag vill umgås med personen jag vill dela resten av mitt liv med. Sorry att jag itne kan hoppa på alla dina ideer längre elelr att jag inte kan umgås så fort de passar dig.
Kallas täka på andra, ngonting du kanske borde testa lite oftare... Hela världen kretsar inte runt dig gumman..

Vet du vad det jobbigaste e, det är att jag vet hur jobbigt det kommer att vara att inte ha dig som vän. Att jag kommer sakna att kunna ringa dig hela tiden så fort minsta lilla grej händer. Att veta att du finns där trotts allt, kanske inte alltid på det sätt man hade önskat men du finns ändå där å lyssnar til viss del.

vi har alltid vart sånna här vi blir griniga över nått men så går de över, men någon gång rinner bägaren över å min har vart på gränsen ett bra tag...

RSS 2.0