Skosnören...

Asså jag börjar seriöst tro att för varje dag som går så blir jag lite mer lätt förståndshandikappad. Jag har snart tappat talförmågan i alla fall.
Jag håller för tillfället på att gå en utbildning till mitt jobb som växlare på SJ.
Kan ju köra en kort förklaring av vad det innebär då, det är att man växlar tåg mellan olika spår, fixar mindre fel och byter bromsblock på dom om det behövs.
Detta innebär at man går en ganska lång utbildning,måste ju lära sig alla olika sorters fordon å nu håller vi på med x11-14, pendeltågen, och min lärare stälde en vädigt enkel fråga till mig om en av strömmställarna i ett av motorskåpen. men jag fick inte fram et ord ordenkigt.. fick fram massor av ord men inte ett ända som stämde överäns med det min hjärna försökte få ut.
Tror att min mun och hjärna har börjat få lite glappkontakt.

Dagens ilandsproblem:
Jag kan tydligen inte knyta mina skor längre. dom knyter upp sig hela tiden och jag får panik. När jag köpte mina svart/vita converse för ca 2 år sedan så lyckades jag att ha som i ungifär 2 dagar innan jag lyckaes bränna av de ena skosnöret med en ciggarett när ja skulle knyta dom. Så jag gick till shock å skulle köpa nya snören så de blev ett par röda som var väldigt väldigt långa. Nu har jag visserligen klippt av dom lite men dom går ändå typ 2 varv runt mina anklar vilket gör att snubbelridken är väldigt hög om dom knyter upp sig.
och jag gillar inte att ramla raklång mitt i stan.
En lätt lösning är ju att ta ett par andra skor eler klippa av snörena lie till. Men de har med snygghet och bekvämlighet att göra. Och det vet vi u alla att det kommer först.

de som man inte kommer ihår har aldrig hänt, inte ens om de finns på film...

Asså att vakan upp en lördag hemma hos någon som man inte kommer ihåg namnet på, man vet inte vart man är eller hur man kom dit å man e inte säker på att man har legat med personen i fråga förän man tittar under täcket å innser att man e naken.
Till råga på allt lyckas man inte se hur han ser ut heller så man ligger där å hoppas på att han iaf är hyfsat snygg trots att man är mycket väl medveten om vilket kraftigt snygghetsfilter man har på sina fyllor.
Men trotts detta så ligger man ändå där och tänker att gårdagen var ju ändå ganska ok och att man tog sig igenom den ganska smärtfritt.

Sen börjar dom där härliga flächbacken komma. Som att någon satt ihop ett litet bildspel från gårdagen som sakta men säkert börjar rulla igång inne i huvet.

Det började ju fint med att jag var och piercade mig i läppen, sen sressade jag och Cicci iväg hem till henne, bytte om sminka oss och hälde i oss en halv flaska vin var och sen drog vi in till Storan och kollade på Johan Glans.
Detta kommer jag självklart ihåg eftersom det var såpass tidigt på kvällen. 17.30 för att vara exakt.
(det var sjukt bra)

Jag kommer också klart och tydligt ihåg att jag hade lovat att träffa christian efter föreställningen men att jag och Cicci ville ut å dricka, så då gjorde vi det. Först blev det Babar, en öl där.
Men det var inte så kul.

Sen blev det Dancing Dingos. Med tanke på att vi kom dit typ kl 7 på kvällen var det ju inte direkt fullsmockat med folk om man säger så.
Men vi slog oss ner vid det bästa bordet där man har bästa uppsikten och alla kan se en klart och tydligt. vill ju inte gå miste om nån potentioell heting :)
folket började droppa in vid typ 9/10 tiden och då slog sig 2 herrar sig ner vid vårt bord, den ena var väldigt onykter men bjöd på öl efter öl, så som den stolta ölhora jag är så fick han sitta kvar och bjuda oss på öl, han blev till sist utslängd (men det tillhör en av de delar jag inte riktigt mins)

Eftersom jag inte kommer ihåg så mycket mer efter det så kan jag inte berätta så detaljerat. Det jag kan säga är att jag bråkade med Christian som vanligt (vi är inte tillsammans i min värld, men i hans), blev sur drack mer, hånglade upp en kille på dansgolvet efter att ha dratt komentaren "är du lätt eller svårflörtad", jag lyckdes göra sönder toalettetn så det började forsa ut vatten, jag börja hångla med en kille efter att hans kompis bett mig göra de för han va så blyg, hånglade upp en 3e kille för att hans kompis ragga på mig men ja va inte intresserad av han, ville ha hans kusin ju, å de fick jag för e va han ja vaknade bredvid.

Till min stora "glädje" upptäkte jag att han bodde tillsammans med sin kusin (han som ragga men som ja inte ville ha)
Som tur e så låg ja iaf inte mä han pckså.

Som att denna kvällen inte va straff nog i sig själv så skall man dess utom behöva vara så fruktansvärt bakfull så man hälst av allt bara skulle vlija krypa under en sten och långsamt dö. Och var dess utom tvungen att gå upp tidigt mä eftersom jag skulle till min syster för att fira mina systersöners 1årsdag.
Men det som gör det hela ännu mer överdjävligt ar att jag bara har mig själv att skylla för att ja mår som jag gör idag. Det var ingen som tvingade i mig alkoholen igår och jag viste sen länge att jag skulle till min syster idag.
Skulle ju vart så mycket skönare att ha nån att anklaga för allt.

BTW: han var ingen nitlott, snarare tvärt om =O)


FY

Oki, eftersom detta är mitt första inlägg så kanske jag skall varna läsare för att mycket av det jag skriver kanske kan verka futtigt och som världens i-landdsproblem.
Men nu e det så att jag bor i ett i.land och där med drabbas jag av ett sådant lands problem.

Ett stort problem som jag hade idag på morgonen var att min väckarklocka ringde och när jag kollade på den stod den på 04.00.
Då kanske ni tror att den var felinställd och det bara var att ställa om den och lugnt och fint fortsätta sova. MEN ICKE!!!
Den skulle ringa då, och jag var tvungen att gå upp då, kunde inte äns snooza för då skulle jag garanterat missa bussen till jobbet.
Inget ont om mitt jobb, även om jag arbetar på ett av sveriges mest hatade företag typ (kan återkomma till vilket det är om ett tag) för det är en av de få saker här i livet som jag har att glädja mig åt.
Bara jag slapp gå upp så tidigt vissa dagar. Jag är nämligen en väldigt typisk B människa. Morgonen är verkligen inte min tid på dygnet.
Och för att göra hela dagen ännu bättre så kom ju inte bussfan som den skulle heller. Den skulle gå 04.46 enligt min tidtabell och om man kollade på nätet eftersom jag alltid kollar båda, jag litar inte på bussar.
Men så kom jag ner till hållplatsen och vad står det där, jo bussen skall inte gå förän 04.57. Oki, det var 10 min, big deel kan man tycka.
Men det var svin kallt, och som vanligt hade jag i mitt zoombie likande tillstånd inte lyckats med bedriften att klä på mig kläder som värmer min stackars kropp. Inte heller lyckades jag att få med mig min matlåda.
Men för att avrunda lite då så kan ja ju komma med en liten posetiv grej, ska kolla på Johan Glans i kväll på Storan. Det skall bli jätte kul, men självklart har inte de heller vart direkt smärtfritt så att säga.
Skulle skriva ut biljetterna, men de gick inte, för man va tvungen att ha adobe. Inga problem tänkte jag, det är ju bara att ladda ner. hur lätt som hälst. MEN ICKE!!! då var tydligen våra datorer på jobbet låsta så sånna program kunde man inte ladda ner.
Då ringer vi kundtjänst då så kan dom kanske hjälpa en, de e ju ändå deras jobb kan man tycka. Men kunde dom de, NEJ, så nu måste ja åk

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0