Killar är svin!

Jag läste precis på Angelicas blogg om nått pucko som vart otrogen mot sin tjej.
Och igår när jag satt på vagnen på väg till jobbet så satt det en tjej bakom mig och pratade med sin mamma i telefon om sin kille hon vart tillsammans med i 2,5år. Och för 2 dagar sedan så fick hon reda på att han i minst 1,5 av dom åren vart otrogen.
Inte för att han till slut fick dåligt samvete utan för att tjejen han var otrogen med hade sett ett mess på hans mobil från hans tjej och hade konfronterat konom med detta eftersom hon trodde att dom var tillsammans.
Han måste vart helt sjuk i huvet, sedan så hade de här 2 tjejerna pratat med varandra för att få varandras storys lixom och killen i fråga hade skällt ut den andra tjejen för att hon hade förstört hans liv eftersom hon hade avslöjat honom.
Är det inte lite så att han har förstört sitt egna liv?
Det kan ju omöjligt vara så att detta är någon av tjejernas fel. Om han inte var lycklig med den första, dumpa henne då å va med den andra, skall det ara så himla jävla svårt!?
Jag har så svårt att förstå folk som är otrogna eller folk som för den delen är med folk som dom vet inte är singlar.
Det är ett bevis på sån extrem avsaknad av respekt för andras känslor och är man otrogen mot sin partner så är det ju ett starkt bevis på att någonting i förhållandet är fel och har man ett behov av att ligga med andra så kan man la för i helveta ha lite jävla ryggrad å dumpa den man e tillsammans med först iaf!

Kommentarer
Postat av: Angelica

Bra Jens!

2009-09-08 @ 17:21:23
URL: http://mymaking.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0